Terug

Callronde KFZJ 2022

Publicatiedatum: 14 april 2022

In 2018 is in opdracht van het ministerie van Justitie en Veiligheid het programma Kwaliteit Forensische Zorg Jeugd (KFZ-J) van start gegaan, dat wordt gefinancierd door ForZo/JJI. Het doel van dit programma is om de kwaliteit van de forensische zorg te ontwikkelen en verbeteren en om de implementatie van de ontwikkelde producten te stimuleren. Jaarljkst zet het programma KFZJ een callronde uit waarin zorginstellingen en kennisinstituten met expertise en netwerk in het forensische jeugdveld worden uitgenodigd, om op basis van een concrete vraag, een projectvoorstel in te dienen. De instellingen hebben dan de mogelijkheid om in te schrijven op deze calls. 

De callronde bestaat uit twee calls. Ten eerste wordt een vrije call uitgezet, waarop voorstellen ingediend kunnen worden voor een onderwerp naar keuze. Het projectvoorstel kan dus gaan over elk onderwerp dat relevant is voor de forensische jeugdzorg. Ook kunnen er voorstellen ingediend worden voor een implementatiecall. 

Nieuw dit jaar is dat de programmacommissie jullie uitnodigt om een pitch toe te voegen aan je projectvoorstel! Pitch in maximaal 1 minuut jouw projectvoorstel op je eigen manier. De link naar je pitch kun je in je projectvoorstel toevoegen.

In de callronde van 2022 staan er twee calls open. Klik op het onderwerp voor de uitgebreide calltekst.

Voor de Vrije call is het belangrijk om het volgende document te lezen: toelichting van de thema's voor verwerken in de projectvoorstellen

Verder nog belangrijk:

  • De deadline voor het indienen van de projectvoorstellen is maandag 6 juni 23:59 uur. 
  • Het indienen van de projectvoorstellen kan via www.callrondes.nl. Voor meer informatie over de procedure verwijzen we naar de procedure pagina. 
  • Inhoudelijke vragen? Neem contact op met de wetenschappelijke adviseur zoals vermeldt in de betreffende calltekst. 
  • Vragen over het proces? Neem dan contact op via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@kfzjeugd.nl