Terug

Meld je aan voor het KFZ-Symposium 2023!

Publicatiedatum: 11 mei 2023

KFZ bestaat 10 jaar en KFZ-Jeugd bestaat 5 jaar!  

Deze mijlpalen laten we niet ongemerkt aan ons voorbij gaan. Op donderdag 9 november 2023 organiseren we een spetterende jubileumeditie van het KFZ-Symposium! 

Het programma zal dit jaar anders zijn dan je van ons gewend bent. Nog steeds staan de KFZ en KFZ-Jeugd producten in de schijnwerpers, maar vanwege het jubileum zullen er ook eerder opgeleverde producten gepresenteerd worden. Het wordt een afwisselend programma dat interessant is voor het brede forensische zorgveld. Meer informatie over het programma volgt later. 

Dit wil je als professional in de forensische zorg natuurlijk niet missen! Zet 9 november snel in je agenda en meld je aan via onderstaande knop. 

Inschrijfformulier KFZ-Symposium

Aanmelden kan tot en met 27 oktober 2023. 

Annuleringsvoorwaarden deelname

Deelname aan het KFZ-Symposium is kosteloos maar niet vrijblijvend. Dat betekent dat je tot en met 27 oktober 2023 tot 23:59 uur je deelname kosteloos kan annuleren via info@kfz.nl. Na deze datum ben je bij annulering of niet verschijnen tijdens het KFZ-Symposium een bedrag van €50,- verschuldigd aan het EFP. 

Uiteraard is het wel mogelijk om na 27 oktober het toegangsbewijs over te dragen, mits dit uiterlijk woensdag 8 november voor 12:00 uur per e-mail is doorgegeven via info@kfz.nl.